Upgrade sistem dedicate Profihosting

Stimati clienti Profihosting Solutions,      Avem placerea de a va informa faptul ca Profihosting Solutions ajungand la un numar de 60 de clienti activi va face un upgrade la sistemul nostru de dedicate in asa fel incat sa puteti profita la maxim de resursele alocate pentru dumneavoastra, iar problemele de lag pe care le ... Read More »

22nd Sep 2013
Modificare Clasa de ip 109.163

Stimati clienti Profihosting Solutions,Cu parere de rau dorim sa va anuntam ca vom renunta la clasa de ip 109.163.232 pentru a cumpara o clasa de ip mai ieftina si completa.In concluzie toti care aveti serverul cu ip-ul apartinand de clasa de mai sus va rog contactati-ne pe id-ul de messenger : profihost pentru a va face mutarea pe noul ip si a va ... Read More »

12th Sep 2013
Suspendare Gazduire SAMP

Stimati clienti Profihosting Solutions,Cu parere de rau dorim sa va anuntam ca incepand cu data de 26.09.2013 serviciile de gazduire samp vor fi suspendate pe termen nelimitat, deoarece am intampinat foarte multe erori pe care nu le putem rezolva, insa dupa rezolvarea problemelor actuale vom reactiva gazduirea samp.Multumim de intelegere,Echipa ... Read More »

10th Sep 2013

Powered by WHMCompleteSolution