Recomandari instalare si configurare

Recomandari instalare si configurare

Tot mai multi clienti prefera sa descarce si sa utilizeze addon-uri publice, configurate de persoane ce nu au experienta necesara dezvoltarii unui addon ce poate rula fara efecte negative pe partea serverului ori addon-uri ce sunt outdated din punctul de vedere al securitatii, de aceea ... formulam prezentul tutorial de recomandare atat pentru serverele noi cat si pentru cele active ce intampina dificultati de stabilitate.

 

ATENTIE, textul subliniat cu:

 

ALBASTRU - reprezinta o recomandare de luat in calcul

ROSU - reprezinta o modificare absolut necesara, fara de care serviciul poate intampina un efect negativ.

 

 

Recomandare configuratie addons

 

1. Instalarea unui addon preconfigurat direct din panoul de control -> sectiunea "Manage Addons" - daca nu doriti un anumit mod, puteti ramane cu addonsul default instalat.

2. Instalarea unei versiuni de dproto din panou, indiferent daca serverul ruleaza steam only sau nonsteam, este imperios necesar acest pas - deoarece pachetul de dproto din panou - pe langa faptul ca ne ofera ultima versiune stabila de dproto ce ne protejeaza impotriva unor atacuri de engine bine cunoscute - are si ceva in plus, pentru un alt tip de atac. Asadar, alegeti varianta steam only sau cea nonsteam. NU este acelasi lucru daca instalati dumneavoastra dproto manual, precum spuneam ... pachetul din panou NU contine doar dproto.

3. Activarea protectiei Anti-Raiz0 - Se poate gasi in Game Panel - > Manage Addons - ce garanteaza o protectie total ridicata impotriva exploiturilor pana in prezent, dar mai ales impotriva exploitului raiz0

4. Implementarea functiei sv_downloadurl - Se poate gasi in Game Panel - > Manage Addons - ce garanteaza descarcarea rapida a resurselor aditionale adaugate de detinator (harti, modele, sunete, etc)

 

Considerente aditionale de luat in calcul pentru un server de WAR

 

1. Instalarea addonului pentru servere war - temporar indisponibil

2. Instalarea versiunii dproto - steam only

 

Considerente aditionale de luat in calcul pentru un server de WAR la care se doreste licenta EasyAntiCheat

 

1. Generarea unei parole de RCON de minim 8 caractere fara caractere de punctuatie, puteti utiliza acest site: http://www.thebitmill.com/tools/password.html

 

 

Alte recomandari

 

1. In cazul in care solicitati asistenta tehnica Profihosting, la contact@profihosting.ro - serverul dumneavoastra trebuie sa aiba o parola de RCON - pentru ca fara aceasta - personalul nostru se va afla in imposibilitatea de a analiza comportamentul serverului cat mai punctual posibil.

 

2. Utilizati exclusiv AmxmodX pentru configurarea serverelor dumneavoastra - uitati de AdminMOD ! Este un mod foarte vechi, plin de bug-uri si implicit de surprize nedorite.

 

3. Atunci cand cautati un plugin, recomandam descarcarea acestora de pe site-ul oficial Amxmodx -> http://www.amxmodx.org/compiler.php - intrucat absolut orice plugin facut public este testat in prealabil de comunitatea amxmodx - pentru a asigura o buna functionare a serverului. Totusi, desi sunt testate ... asta nu inseamna ca nu pot genera erori ori un efect negativ ... de exemplu, anumite plugin-uri pot genera anumite exceptii in cazul in care pe server ruleaza alte plugin-uri ce intra in conflict cu acestea ... asadar - daca intampinati dificultati, folositi-va de experienta noastra formuland o solicitare la contact@profihosting.ro

  • 23 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Powered by WHMCompleteSolution